Arvutite hooldus (12) – Radiaatori kruvimine

Postitatud kategooriasse Arvuti hooldus

← Vaata selle blogi eelmist postitust “Ventilaatori paigaldamine”

Peamine viga, mis arvutite hooldus toimingutel tehakse, on radiaatorite kruvide suvalises järjekorras kruvimine.  Valesti kruvitud kruvid võivad panna radiaatori pingesse, mis võib kiipi või kiipe liigselt muljuda. Enamasti seda ei juhtu, kuid arvutite hooldus tegevustel tasub vältida väiksemaidki riske. Kui keerasid kruvisid  lahti järjekorras 1,2,3 jne, siis kruvisid keera kinni vastupidises järjekorras –  9,8,7 jne. Tänu paberile asetatud kruvidele, leiad kruvidele hõlpsasti õige koha.

Keera radiaatori kruvid kinni mõõduka tugevusega. Liigne jõud ei ole arvutite hooldus tegevustel tarvilik. Kui radiaatori on kinni kruvitud, saab paigaldada tagasi jahutusüsteemi kaane. Peale seda ongi keerulisemad arvutite hooldus protseduurid tehtud. Saab hakata teostama lihtsamaid ja vähem vastutusrikkaid arvutite hooldus toiminguid.

Vaata selle blogi järgmist postitust “Kaane paigaldamine” →

Kas postitus meeldis? Kui jah, siis palun anna mulle Facebooki “like” või Google “+1″. Aitäh!