Sülearvuti parandus

Macbook parandus

Parandust vajava macbooki saab Raalimeistritele tasuta saata kõikjalt üle Eesti. Anname parima, et asjade kulg oleks kiire ja kvaliteetne.

Kaua läheb?

Macbook parandus  kestab 1-5 päeva. Kui macbook remont vajab varuosa kaugelt välismaalt, läheb kauem. Olenevalt välisriigi kaugusest on varuosa tarneaeg 1-6 nädalat.

Palju maksab?

Sajad kliendid on Raalimeistrites saanud mure kaelast minutitega ja täiesti tasuta. Nii mõnegi vea suudab tuvastada ja isegi parandada klienditeenindaja. Tõsisema vea korral suunab teenindaja seadme töökotta kogenud tehnikule. Paljud tõsised hädad lahenevad  hinnaga 25-65 EUR + vajadusel varuosa hind.

Garantii

Pikaajaline kogemus ja head tulemused lubavad meil parandustööle anda kaasa garantii kuni 1 aasta. Garantiitingimused on lihtsad: kas seade saab taas korda või makstakse täies ulatuses raha tagasi.

Spetsiifilised tööd

Oleme võimekad. Teostame keerulisi macbookide parandustöid, mida enamikes töökodades ette ei võeta.  Näiteks macbooki emaplaadi vahetus või parandus.

Mida vajame

Et MacBook  remont kulgeks võimalikult kiiresti tasub kaasa võtta MacBook koos aku ja toitejuhtmega. Neid pole vaja siis kui oled veendunud, et viga ei ole seal. Praktika näitab, et sageli on probleem just akus ja/või toitejuhtmes. Kui mure on MacBook lisaseadmega, siis anna töökotta ka see (koos ühenduskaabliga).

Vali kuidas soovid oma seadme meile toimetada: