Sülearvuti ekraani vahetus: Vanast katkisest uueks säravaks

Postitatud kategooriasse LCD ekraan

Kas olete kunagi leidnud enda sülearvuti ekraanilt pragusid või kahjustusi? Kukkus ja enam pilti ei näita? Ärge muretsege, sest Raalimeistrid on siin, et aidata. Meie meeskond on varustatud laia valikuga sülearvuti ekraanidega ning suudab kiirelt ja efektiivselt teie ekraani vahetada. Selles postituses vaatleme lühidalt, miks ja kuidas see töö toimib ning kuidas käib sülearvuti ekraani vahetus

Miks valida Raalimeistrid?

Raalimeistrid pakuvad usaldusväärset ja kvaliteetset teenust ekraani vahetamisel. Meie meeskonnal on pikaajaline kogemus sülearvutite remondi valdkonnas ning meie eesmärk on tagada teile parim võimalik kasutuskogemus. Lisaks on meie laos lai valik erinevaid ekraane erinevatele sülearvutimudelitele, mis võimaldab meil pakkuda kiiret ja tõhusat teenust.

Kuidas me aitame?

Sülearvuti ekraani vahetus käib lihtsalt, võtke meiega ühendust või tulge kohale. Edasine on lihtne- Vana ekraan eemaldatakse, mille käigus näeme ära ka täpse LCD mudeli. Kui meie laos pole teie konkreetse sülearvuti jaoks sobivat ekraani, siis tellime selle kiirelt ning enamikul juhtudel saame selle kätte vaid paari päevaga.

Millised on eelised?

Raalimeistritega töötamine pakub mitmeid eeliseid. Lisaks kiirele ja professionaalsele teenusele saate kindlustunde, et teie sülearvuti on usaldusväärsete käte all. Ekraani vahetuse käigus tehakse arvutile alati ka riistvara hooldus koos uue termpastaga. Lisaks pakume garantiid meie tehtud tööle ja paigaldatud ekraanile, tagades teie rahulolu ja meelerahu.

Millistel mudelitel saab vahetada?

Sisuliselt kõikidel. Pole vahet kas on Lenovo, HP, Dell, Asus Acer või midagi muud, ekraanid on reeglina universaalsed ja vahetatavad, välja arvatud mõnede eranditega nagu Apple arvutid, aga ka neil saab vahetada 🙂

Mis maksab?

Enamus juhtudel jääb sülearvuti ekraani vahetuse maksumus koos riistvara hooldusega 130-160€ vahele. See sõltub juba suuresti täpsest ekraani mudelist. Mõnedel juhtudel saame pakkuda ka kasutatud ekraane, sellistel juhtudel jääb kogu maksumus 100€ piiresse

Kui Sinu arvuti kuumeneb üle või käitub veidralt, siis võta meiega ühendust, kirjutades teave@raalimeistrid.ee või helistades +372 600 3009.